ZORG VERLENEN MET PASSIE EN MEER PERSOONLIJKE AANDACHT

Rizeth Fortes
Rizeth FortesKraamverzorgster
Sinds 2011 ben ik werkzaam als kraamverzorgende. Na 5 leerzame en leuke jaren bij kraamzorg Rotterdam, zorg hotels sophia en maasstad en het ijsselandziekenhuis heb ik besloten om verder te gaat als zzper. De reden waarom ik hiervoor heb gekozen is omdat ik zorg wil verlenen waar ik achter sta: zorg verlenen met passie en meer persoonlijke aandacht!

Ik ben in bezit van een diploma kraamverzorgende, certificaat Eerste hulp bij kinderen en een certificaat borstvoeding en nog veel meer…
Daarnaast volg ik een verplichte scholing borstvoeding en ik sta ook geregistreerd bij het kenniscentrum kraamzorg.

Laten wij er een onvergetelijke kraamtijd van maken!

Samantha Duvalois
Samantha DuvaloisKraamverzorgster
Ik ben een zorgzame, spontane en gezellige kraamverzorgster. Naast mijn werk vind ik het leuk om te sporten en met mijn vrienden en familie te zijn.

Altijd wilde ik een vak leren waar de zorg en rust voorop staat. Zorg verlenen doe ik met passie en volle liefde! Het maakt mij intens gelukkig als ik zie hoe de papa’s en mama’s stralen van geluk. Ik vind het heel bijzonder om deel uit te maken van jullie eerste week als kersverse ouders en van jullie mooie wondertje.

Graag wil ik dat jullie de kraamweek als een rust- maar vooral te genieten week ervaren met meer persoonlijke aandacht.

Sevgi Pektas-Aksut
Sevgi Pektas-AksutKraamverzorgster
Ik ben inmiddels al langer dan 15 jaar actief in de zorg sector en ben sinds 2010 werkzaam in de kraamzorg. Een van de redenen waarom ik kraamverzorgster ben geworden is omdat ik het speciaal vind om de geboorte van een nieuw leventje mee te mogen maken. Ook sta ik de ouders en eventuele gezinsleden graag bij in deze bijzondere periode.

Kraamverzorgster zijn is een heel dankbaar en afwisselend beroep. Geen dag is hetzelfde. Het gezinnetje verzorgen, begeleiden en de juiste voorlichting geven zodat iedereen terug kan kijken op een fijne kraamweek.

Mijn uren ervaring komen voort uit mijn onuitputbare passie voor kraamzorg

0
Gelukkige gezinnen
0
Nieuwe kindjes ontmoet
0
Uren ervaring

Ik kan niet wachten tot ik jou en je baby’tje ontmoet!

Schrijf je in