Natuurlijke kraamzorg

Proficiat met uw zwangerschap

Wij weten als geen ander dat ieder individu haar eigen voorkeuren en belevingen heeft. En dat geldt natuurlijk ook voor uw zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Deze natuurlijke vorm van kraamzorg houdt in dat we helemaal terug naar basic gaan. Vertrouwen hebben in ons lichaam en op de kracht die wij zelf bezitten met ons lichaam De natuur vertrouwen en op een rustige, kalme en warme wijze de kleine laten wennen aan de wereld.

Onze insteek is hierin dat we zoveel mogelijk harmonieus te werk gaan. We maken gebruik van natuurlijke producten. Geloven in de helende en ontspannende krachten van kruiden en oliën.

gaap
bos

Wat moet jij je hierbij voorstellen

• Je krijgt advies en uitleg over hoe jij je pasgeboren baby kunt verschonen, zonder dat de baby gaat huilen of gestrest raakt

• Je krijgt instructies over hoe jij je baby lunt baden zonder dat de baby in paniek raakt, zodat jullie beiden optimaal kunnen genieten van deze ervaring

en nog veel meer..

Wij werken voornamelijk met warmtezorg

Je baby heeft 9 maanden lang in een steriele warme omgeving gezeten van gemiddeld 37 graden. Dit zetten wij voort doormiddel van natuurlijke warme wollen lakens en veel huid op huid contact met de ouders.

Wol zorgt ervoor dat een kind minder snel afkoelt, het ondersteunt het babylijfje omdat het zijn warmte beter vast kan houden. Dit voorkomt dan weer dat het lijfje teveel energie moet spenderen aan warmte creëren en dus
minder stressvol voor je baby.

Alles om het de baby zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken in de eerste periode.

Mocht u gebruik willen maken van deze manier van zorg , dan kunt u dit ruim op tijd doorgeven via het inschrijfformulier.
Uiteraard wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact opnemen met Reset kraamzorg.

staren