Iedere moeder kan bij ons terecht.

Wij hechten veel waarde aan klantgerichte zorg. Geheel afgestemd op jullie wensen, woon en leefsituatie.
Wat ons dus onderscheidt van de grotere reguliere instanties.

We zijn wel HKZ gecertificeerd wat inhoudt dat we direct en indirect samenwerken met alle zorgverzekeraars en gemeentes en zijn erkend als een kwalitatieve zorginstantie.

Wij werken enkel met kraamverzorgenden die geregistreerd staan in het KCKZ. Dit betekent dat alle kraamverzorgenden up to date zijn met alle trainingen, de benodigde diploma’s hebben en dit ook jaarlijks opnieuw moeten behalen. Dit verzekert u ervan dat u een optimale zorg ervaring krijgt en met een gerust hart zorgeloos kunt genieten van de kraamtijd.

Persoonlijk

Wij luisteren goed en stemmen de zorg af op uw wensen en behoeften, die u kenbaar kunt maken tijdens het intakegesprek.

Passie

Reset Kraamzorg staat voor zorg met passie, meer persoonlijke aandacht en deskundig advies. Wij kijken uit naar een mooie kraamtijd!

Ontzorgen

U gaat een bijzondere en spannende tijd tegemoet. Dan is het prettig om te weten dat de zorg rondom de bevalling goed geregeld is.

Wat zeggen onze klantenKlantervaringen

Onze organisatie heeft direct dan wel indirect een overeenkomst met alle zorgverzekeraars uit Nederland. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Reset Kraamzorg en wij nemen alles voor jou uit handen.

Resetkraamzorg.nlWaarom kiezen voor Reset Kraamzorg?

Wij zijn bewust een kleinere organisatie die veel waarde hecht aan klantgerichte zorg. Naast professionaliteit en kwaliteit is de zorg die wij bieden geheel afgestemd op jullie wensen, woon- en leefsituatie.

Daarnaast werken wij enkel met kraamverzorgenden die geregistreerd staan in het KCKZ. Tevens hebben wij ons als organisatie HKZ gecertificeerd (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) wat ons onderscheidt van de reguliere instanties.

– Kraamzorg met passie en meer persoonlijke aandacht
14Specialisten
22Jaar ervaring
840Cliënten zijn u voor
24Uur, 7 dagen in de week

Veelgestelde vragen

Krijg ik de kraamzorg vergoed?

Kraamzorg valt in Nederland onder de basisverzekering. Dit betekent, dat alle geïndiceerde uren (vastgesteld via het LIP-formulier) door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Behalve de wettelijke eigen bijdrage. De wettelijke eigen bijdrage moet u als cliënt zelf betalen en is voor 2020 vastgesteld op €4,40 per uur.

Bij een uitgebreid aanvullende zorgverzekering vergoeden sommige zorgverzekeraars ook de eigen bijdrage.

Bij welke zorgverzekeraars is Resetkraamzorg aangesloten?

Reset Kraamzorg heeft direct dan wel indirect een overeenkomst met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Bent u niet verzekerd? Neem dan gerust contact op.

Is Reset Kraamzorg werkzaam in mijn regio/buurt?

Op ons homepagina kunt u hiervoor de postcodecheck doen! Woont u buiten ons werkgebied? Neem dan even contact op, zodat de mogelijkheden besproken kunnen worden.

Wanneer krijg ik een intakegesprek?

Een intakegesprek wordt gehouden tussen week 32 en 34. De exacte dag wordt van tevoren met u ingepland.

Wanneer kan ik mij aanmelden voor kraamzorg?

U kunt zich bij Reset Kraamzorg vanaf de 14e zwangerschapsweek aanmelden voor kraamzorg.

Wilt u zich nu aanmelden, ga dan naar inschrijven.

Minimale zorg

Minimale kraamzorg is gebaseerd op het wettelijk minimum van 24 uren kraamzorg, exclusief bevallingsassistentie. Het aantal uur is niet gebaseerd op wat nodig is, maar op basis van de keuze van het kraamgezin. Bij minimale zorg beperkt de kraamverzorgende zich tot de verzorging en begeleiding van moeder en kind.

Basis zorg

Als er zich geen bijzonderheden voordoen, als je normaal herstelt en als er zich bij de baby geen bijzonderheden voordoen, dan komt de indicatie volgens het LIP uit op 49 uur, verdeeld over acht dagen. Hierbij wordt uitgegaan van het geven van borstvoeding. Alle producten die tot het takenpakket van de kraamverzorgende horen worden geboden.

Zorg op maat

In bijzondere situaties is het mogelijk dat het aantal uren kraamzorg ten opzichte van de basiszorg naar boven of naar beneden wordt bijgesteld. Bijstelling kan tijdens de zwangerschap, bij de herindicatie na de bevalling of tijdens de kraamperiode plaatsvinden.

Hulp nodig? Wij zijn 24 uur 7 dagen in de week bereikbaar!

Hoe gaat het in z’n werk?

Reset Kraamzorg ondersteunt jou en je gezin vanaf het begin. Alles om het jullie zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken in de eerste periode.

01Aanmelden

Meld je online aan via het inschrijfformulier

02E-mail

Je ontvangt een bevestiging per mail en we nemen telefonisch contact met je op.

03Welkom

Welkom bij de meest gekozen kraamzorg in jouw regio!

Check of Reset Kraamzorg actief is in jouw buurt.
Voer je postcode in en doe de postcode check!